46.lv
Pirmdiena, 2024. g. 06. maijs 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Didzis, Gaidis/ Анатолий, Савва, Александра, Юрий
lat.46.lv/ru/ » SPORTA ZIŅAS

Štrombergs: "Šaubas bija, taču teicu sev - jāiet un jāstrādā par 100"

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs portālam Sportacentrs.com atzīst, ka šai sezonai izdevies atrast jaunu motivāciju un arī rezultāti trasē pagaidām neliek vilties.
Pēcolimpiskā sezona Mārim Štrombergam nebija veiksmīga, tādēļ šis gads tika gaidīts ar piesardzīgu ziņkāri - vai Mašīnai izdosies sevi restartēt un atrast motivāciju turpmākajai karjerai? Šīs sezonas pirmie mēneši liecina, ka čempionam acīs atkal kvēlo uguntiņa un trase ir skatuve, uz kuras viņš vēlas spēlēt galveno lomu.
 
"Vai sajūtas ir atpakaļ? Tā jau laikam ir. Pēc Londonas olimpiskajām spēlēm bija iestājusies tukšuma sajūta, bet tagad ir jauns gads un jauna motivācija. Problēmas jau vairāk bija galvā nekā fiziski. Zināju, ka ar to būs jātiek galā. Šaubas bija, taču izdevās atpūsties un jaunā gada sākumā teicu sev - jāiet un jāstrādā par 100%. Īpaši nemaz neiedziļinājos, kas būtu jādara citādāk nekā pērn," stāsta 27 gadus vecais Štrombergs.
 
Gadu mijā Māris izteicās, ka pēc pagājušā gada neveiksmes pasaules čempionātā pat esot apsvēris variantu par sadarbības pārtraukšanu ar treneri Ivo Lakuču, tomēr pēc tam sportists spējis atzīt savas kļūdas un koncentrējies uz nākotnes mērķiem. "Tas jau ir atrunāts un izrunāts. Savā ziņā visas šīs nebūšanas pat bija vajadzīgas. Tās sapurināja visu komandu. Tagad jau varam teikt, ka tas nostrādāja. Iespējams, ka tā tam vienkārši bija jānotiek, lai atkal varētu virzīties uz priekšu."
 
"Par šībrīža fizisko kondīciju drīzāk būtu jāprasa trenerim, taču pats jūtos labi. Sezona ir iesākusies diezgan veiksmīgi. Dažos mačos varbūt "nopūdelēju", bet tāds jau ir BMX - viens brauciens neizdodas un sacensības arī nav izdevušās," secina Māris. "Kad nāks lielie mači - Eiropas čempionāts un pasaules čempionāts, kur visu izšķir viena gonka, tad jau atkal sāks darboties psiholoģija."
 
Источник: sportacentrs.com
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"